Om  
Selina Juul

Dansk bekæmpelse af madspild når Huffington Post

Stifteren af Stop Spild af Mad, Selina Juul, skal fremover blogge om madspild og grøn omstilling på The Huffington Post.

Nikita Selvig

Den danske fødevaresektor, bekæmpelse af madspild i Danmark samt grøn omstilling er nogle af de emner, som godt 79 milloner læsere verden over snart kan høre mere om. Den danske stifter af Stop Spild af Mad, Selina Juul, har nemlig fået sin egen blog på det internationale medie The Huffington Post.

Ifølge Landbrug & Fødevarer er det danske madspild reduceret med 25 pct. de sidste fem år. Det er denne nyhed, som gav Stop Spild af Mad og Selina Juul taletid i lande så forskellige som Kina, Mexico, Argentina, Tyskland og USA og fangede EU og FN's opmærksomhed. 

Og i starten af december blev danskeren så tilbudt en fast blog om madspild på The Huffington Post. Herfra vil hun blandt andet sætte den danske fødevaresektor i internationalt lys: 

"Når jeg blogger for The Huffington Post, repræsenterer jeg også Danmarks fødevaresektor. Det er et stort ansvar, som jeg tager meget seriøst. Jeg vil gerne tegne et afbalanceret billede af Danmarks fødevarebranche," siger Selina Juul i et interview med Foodculture.dk og fortsætter:  

"Mange danske fødevarevirksomheder- og brancher er allerede blevet gode til at reducere deres madspild - og jeg vil gerne belyse disse gode resultater internationalt. Fødevarebranchen er blandt Danmarks vigtigste hovederhverv, og derfor kan min blog på The Huffington Post give Danmark et større internationalt fokus."

Ud over The Huffington Post blogger Selina Juul også på Jyllands-Posten og Politiken. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Selina Juul

Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad, iværksætter, forfatter
BA, grafisk kommunikation (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2006)

0:000:00