Om  
Gitte Lillelund Bech
Casper Klynge
Brian Mikkelsen

Tidligere minister og forhenværende ambassadør bliver direktører i Dansk Erhverv

Gitte Lillelund Bech bliver direktør for markeder i Dansk Erhverv, og Casper Klynge bliver vicedirektør med ansvar for blandt andet det digitale område.

Gitte Lillelund Bech tiltræder 1. september som direktør for markeder, mens Casper Klynge tiltræder som vicedirektør en måned senere 1. oktober.
Gitte Lillelund Bech tiltræder 1. september som direktør for markeder, mens Casper Klynge tiltræder som vicedirektør en måned senere 1. oktober. Foto: Pressefoto/Dansk Erhverv
Kasper Valentin Poulsen

Efter medlemsvækst i Dansk Erhverv opruster organisationen med to nye profiler.

Det oplyser Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.

Gitte Lillelund Bech bliver ny direktør for markeder, og Casper Klynge tiltræder i en nyoprettet stilling som vicedirektør med ansvar for blandt andet det digitale område.

Brian Mikkelsen, administrerende direktør i Dansk Erhverv, ser frem til samarbejdet:

”De har begge tunge faglige profiler og et kæmpe netværk, hvilket vil gøre en stor positiv forskel for vores organisation. Jeg glæder mig meget til de kommer ombord, og jeg er sikker på, at de fra dag ét vil gøre vores gode arbejde endnu bedre til gavn for vores mange medlemmer og for dansk erhvervsliv i det hele taget.”

Gitte Lillelund Bech har en lang karriere bag sig, hvor hun blandt andet har været forsvarsminister og direktør for Danske Havne.

”Jeg glæder mig derfor meget til at komme i gang med den store og spændende opgave, der ligger foran mig – nemlig i samarbejde med hele organisationen om løbende at gøre Dansk Erhverv endnu bedre,” siger Gitte Lillelund Bech.

Udover Gitte Lillelund Bech starter Casper Klynge som nævnt i en nyoprettet stilling som vicedirektør med ansvar for det digitale område.

Casper Klynge har tidligere arbejdet mange år i udenrigstjenesten, EU og NATO, herunder som ambassadør i Indonesien samt som Danmarks tech-ambassadør i Silicon Valley. Han kommer fra en stilling som Vice President i Microsoft og har erfaring fra en række bestyrelsesposter, herunder i Digital Europe.

”Store forandringer er undervejs i samfundet på grund af den teknologiske og digitale udvikling, som vi endnu kun har set begyndelsen af. Kombineret med en bølge af ny regulering åbner det enorme muligheder, men også udfordringer, for danske virksomheder,” siger Casper Klynge.

Gitte Lillelund Bech tiltræder 1. september som direktør for markeder, mens Casper Klynge tiltræder som vicedirektør en måned senere 1. oktober.

Internt omrokeres der ligeledes i Dansk Erhverv. 

Philip Willerslev-Olsen går fra at være chef for direktionssekretariatet til at være økonomichef. Økonomidirektør, Jens Rask, udnævnes til underdirektør.

Markedsdirektørerne, Mette Feifer og Henrik Hyltoft, udnævnes til vicedirektører, mens at underdirektørerne Charlotte Vester, Jes Brinchmann Christensen og Morten Schønning Madsen også udnævnes til vicedirektører.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Gitte Lillelund Bech

Direktør for Markeder, Dansk Erhverv
cand.merc.mat. (CBS 1992)

Casper Klynge

Vicedirektør, Dansk Erhverv (bl.a. digitalt område)
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2002)

Brian Mikkelsen

Adm. direktør, Dansk Erhverv, bestyrelsesformand, Nationalmuseets Museumsråd
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1994)