Om  
Chris Bjerknæs

Dansk Folkepartis partisekretær skifter til DI

Tidligere formand for Dansk Folkepartis Ungdom Chris Bjerknæs skifter posten som partisekretær hos Dansk Folkeparti ud med en stilling hos Dansk Industri.

Chris Bjerknæs har været ansat hos Dansk Folkeparti i mere end seks år og været formand for partiets ungdomsafdeling.
Chris Bjerknæs har været ansat hos Dansk Folkeparti i mere end seks år og været formand for partiets ungdomsafdeling.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Simon Engell Kjøller

Dansk Folkepartis partisekretær Chris Bjerknæs har fået nyt job hos Dansk Industri.

Det skriver han selv på Linkedin.

Dermed forlader Bjerknæs Christiansborg efter mere end seks år, hvor han senest har fungeret som DF's partisekretær siden april 2022.

"Det har været nogle helt fantastiske og vilde år, der har haft enorm betydning for mig. Derfor er det også vigtigt for mig at understrege, at der på ingen måde er tale om et fravalg af Dansk Folkeparti, som jeg er sikker på, går en lys fremtid i møde," skriver Chris Bjerknæs.

Læs også

Nu skifter han Slotsholmen ud med Rådhuspladsen, når han 1. maj starter som chefkonsulent i Dansk Industris public affairs-enhed.

Chris Bjerknæs var formand for Dansk Folkepartis Ungdom fra 2017 til 2020 og har siden 2017 været ansat i DF's sekretariat.

"Jeg forlader Dansk Folkeparti med en stolthed over, at vi sammen har stået fast i modgangens stunder og har kæmpet os igennem dem. Jeg er taknemmelig for de gode resultater, vi har opnået, og den optimisme, der præger organisationen med spirende medlemstal og fremgang i meningsmålingerne," lyder det.

Chris Bjerknæs har tidligere været medlem af Dansk Folkepartis hovedbestyrelse og folketingskandidat for partiet.

Han kommer til at arbejde sammen med Marie Louise Fischer, som i marts annoncerede, at hun bliver ny public affairs-chef hos Dansk Industri. Hun kommer fra en stilling i Beskæftigelsesministeriet.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Chris Bjerknæs

Chefkonsulent, Dansk Industri
farvehandler

0:000:00