Om  
Christian Bülow
Tobias Weische

Dansk Folkepartis Ungdom vælger ny formand

På Dansk Folkepartis Ungdoms årsmøde valgte man 14. maj ny formand. Christian Bülow overtager posten fra Tobias Weische.

Christian Bülow er valgt som ny landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom.
Christian Bülow er valgt som ny landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Troels Markussen

Dansk Folkepartis Ungdom har valgt Christian Bülow som landsformand.

Det skriver Folketingets Pressetjeneste i en pressemeddelelse.

Valget er faldet på Christian Bülow, der hidtil har været næstformand. Dermed siger Tobias Weische farvel efter to år på posten.

»Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg overtager posten som landsformand. Der er en lang række tidligere DFU-formænd, som nu er store profiler i Dansk Folkeparti, så det er også en smule skræmmende. Men jeg glæder mig, og jeg er klar til at sætte DFU endnu mere på landkortet mediemæssigt – ikke mindst i forbindelse med folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet,« udtaler Christian Bülow.

Den nye landsformand er 23 år og fra Vallensbæk. Han har været medlem af partiet siden han var 14 år og læser statskundskab på SDU.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christian Bülow

Formand, Dansk Folkepartis Ungdom, kampagnechef for MF Morten Messerschmidt, formand for Kritiske Licensbetalere, byrådskandidat, Frederiksberg (DF)
Statskundskabsstuderende (SDU)

Tobias Weische

Fhv. landsformand, DF Ungdom, studentermedhjælper, Dansk Folkeparti
stud.mag. i historie (SDU)