Om  
Allan Boye Thulstrup
Tine Johansen

Dansk Journalistforbund får ny næstformand

Kommunikationskonsulent i Herning Kommune Allan Boye Thulstrup sætter sig på næstformandsposten i Dansk Journalistforbund frem til april 2021.

Ghita Nidam Møller

Hovedbestyrelsen i Dansk Journalistforbund, DJ, har efter en en indstilling fra forretningsudvalget (FU)  nået til enighed og udpeget Allan Boye Thulstrup som ny næstformand.

Det oplyser Dansk Journalistforbund i en pressemedelelse.

Allan Boye Thulstrup skal dermed fra 1. august bevare det store overblik og styre forbundets politiske opgaver i den ønskede retning sammen med formand Tine Johansen. 

Han medbringer egne erfaringer med journalistik, kommunikation og DJ's hovedbestyrelse, hvor han siden 2011 har givet sig i kast med bestyrelsens politiske arbejde.

Han ser derfor nu frem til at tiltræde i topledelsen og løfte ansvaret for sine arbejdsfæller ved at sætte handling bag forbundets mål.

"Vi skylder medlemmerne at løfte så mange opgaver fra det handlingsprogram, der blev vedtaget ved sidste delegeretmøde, som vi overhovedet kan. Det bliver svært at få løst det hele, men jeg er parat til at gøre mit for at nå i mål med så meget som muligt," udtaler den nye næstformand i pressemeddelesen.

Allan Boye Thulstrup er selv bevandret indenfor journalist- og kommunikationsbrancen, hvor han på nuværende tidspunkt er ansat som kommunikationskonsulent i Herning Kommune.

Forinden da har han en karriere bag sig som uddannet journalist, hvor han blandt andet har arbejdet for Herning Folkeblad frem til 2015.

Den nye næstformand skal bestride stillingen frem til det næste planlagte delegeretmøde i april 2021.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Allan Boye Thulstrup

Næstformand, Dansk Journalistforbund, kommunikationskonsulent, Herning Kommune
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2006), journalism (University og Tennesee)

Tine Johansen

Formand, Dansk Journalistforbund
journalist (Danmarks Journalisthøjskole)

0:000:00