Om  
Erik Løvbjerg
John Wagner

De Samvirkende Købmænd får ny formand

Det bliver den 63-årige Erik Løvbjerg, der skal være ny formand for brancheorganisationen De Samvirkende Købmænd. Han har ti års erfaring med bestyresesarbejde fra samme sted. 

Jesper Ravnborg

1.400 supermarkeder, discountbutikker og nær- og conveniencebutikker. 

Det er så mange forretninger, der er medlemmer af DSK - De Samvirkende Købmænd. Og nu har organisationen udpeget en ny formand, valgt af en enig bestyrelse med repræsentanter for alle købmændene bag.

Det bliver således den 63-årige Erik løvbjerg, som sætter sig i stolen som formand for organisationen. Han har siddet i selvsamme bestyrelse i ti år. 

Den nye formand glæder sig over den brede opbakning og ser frem til at sidde i spidsen for bestyrelsens arbejde.

"Jeg ser det som en af mine hovedarbejdsopgaver at udvikle det gode samarbejde mellem DSK og købmændenes kæder og grossister på hele fødevareområdet og alle aspekter af de erhvervspolitiske rammevilkår, der kan forbedre og forenkle hverdagen for købmændene," siger Erik Løvbjerg i en pressemeddelelse. 

Direktøren i DSK John Wagner er glad for, at der står en enig bestyrelse med repræsentanter for alle købmændene bag valget:

”Erik Løvbjerg har tidligere været medlem af DSK’s bestyrelse i 10 år, og som uddannet advokat, gårdejer og mange års erfaring i den familieejede købmandskæde Løvbjerg vil han på bedste vis kunne tegne DSK som en slagkraftig brancheorganisation, som passer godt på de danske købmænd,” siger han i pressemeddelelsen.

Den seneste formand, købmand Lisbeth Dalgaard, der havde siddet i stolen de seneste ti år, veg tilbage fra posten ved udgangen af 2018, da hun blev valgt som formand for Dansk Arbejdsgiverforening.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Erik Løvbjerg

Formand, De Samvirkende Købmænd
Advokat

John Wagner

Politisk kommentator og bestyrelsesmedlem
journalist (DJH 1979)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024