Om  
Niels Krause-Kjær

Deadline-vært klar med ny politisk spændingsroman

Niels Krause-Kjær er tilbage med en uafhængig efterfølger til de politiske thrillere Kongekabale (2000) og Mørkeland (2019). Fandens Forår udkommer 16. oktober, oplyser forlaget Lindhardt og Ringhof. 

Martin Mauricio

En politisk thriller om hemmeligheder, magtkampe, fake news og det udvalg, som fører kontrol med nationens efterretningstjenester.

Sådan lyder beskrivelsen af forfatter og Deadline-vært Niels Krause-Kjærs nye spændingsroman, der netop har fået udgivelsesdato 16. oktober i år. 

Det oplyser forlaget Lindhardt og Ringhof i en pressemeddelelse.

'Fandens Forår' er den uafhængige efterfølger til sidste års roman 'Mørkeland', som du kan læse Altingets anmeldelse af her

Romanen bliver det tredje bind i fortællingen om den politiske journalist Ulrik Torp, som læserne første gang mødte i Krause-Kjærs debutroman 'Kongekabale' fra 2000. 

Højaktuel storpolitik
Udgivelsesdatoen offentliggøres netop som FE-skandalen rydder overskrifterne i de danske medier, og romanen vil som sine forgængere bevæge sig i grænselandet mellem medier og politik.

Denne gang trækkes journalisten Ulrik Torp ind i en sag om de danske efterretningstjenester og storpolitiske hemmeligheder, da en tidligere justits- og udenrigsminister pludseligt dør af et hjertetilfælde.

Nogle dage senere er det et forhenværende folketingsmedlem, der udånder hurtigere end ventet.

Spørgsmålet er, om truslen mod et land kommer udefra eller indefra, lyder det i forlagets beskrivelse. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Niels Krause-Kjær

Journalist og forfatter
journalist (DJH 1990)

0:000:00