Helle Thorning Schmidt og Lars Løkke Rasmussen
Hvem vinder valget? Deltag i Altinget.dk's valgquiz. (Foto: Oskar Herrik Nielsen/Altinget.dk)

Deltag i Altinget.dks valgquiz

5. september 2011 kl. 11:00
SPØRGSMÅL: Hvem går frem? Hvem går tilbage? Hvem kommer ind, og hvem ryger ud? Sæt dit kryds i Altinget.dks store valgquiz og vind præmier.
| Flere

Gæt 10 rigtige i Altinget.dks store valgquiz og vind bøger for politisk interesserede. Bogpræmierne er sponsoreret af Gyldendal - bøgerne er alle fra i år.

Har du 10 rigtige, deltager du i konkurrencen om fem bogpakker med fire bøger i hver. Se, hvad du har chancen for at vinde her:

Henrik Dahl: Spildte kræfter
Historien om venstrefløjens forlis - fortalt af en menig matros, som afleverede den ene advarsel efter den anden til officererne på broen og bestyrtet så skibet sejle ind i de farligste farvande, det nogensinde havde besejlet, for fuld kraft.
Læs Altinget.dk's anmeldelse her

Birthe Rønn Hornbech: Ministerbilleder
Ministerbilleder er Birthe Rønn Hornbechs personlige fortælling om hendes tre år som integrations- og kirkeminister fra 2007 til marts 2011. Udkommer den 6. september 2011.

Per Stig Møller: Samtale fremmer forståelsen
Denne bog er blevet til i løbet af et halvt års tid, hvor Michael Bremerskov Jensen pr. mail har optrådt i rollen som Spørge-Jørgen og med afsæt i udførlige, velbegrundede spørgsmål bedt Per Stig Møller fremsætte sine synspunkter.
Læs Altinget.dk's anmeldelse her

Susanne Hegelund og Peter Mose: Javel hr. minister.
En bog om magt, ledelse og politik. Den henvender sig til alle, der interesserer sig for Danmarks politiske system - almindelige vælgere, embedsmænd, politisk aktive, studerende samt dem, der arbejder med ledelse på forskellige niveauer. Det er en journalistisk bog, der giver et enestående indblik i, hvad der foregår i kulisserne, når beslutningerne om Danmarks fremtid tages.
Læs Altinget.dk's anmeldelse her

Folketingsvalget 2011 er nu overstået, og muligheden for at deltage i quiz'en er derfor overskredet. Tak for opmærksomheden.


Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Du skal ved tilmelding oplyse din emailadresse, så vi kan få fat på dig hvis du vinder. Vinderne får direkte besked. Du kan samtidig tilmelde dig vores daglige gratis nyhedsbrev, som du altid kan afmelde dig igen. Quiz'en løber frem til 14. september 2011. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til Oskar Herrik Nielsen på: oskar@altinget.dk.

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK