Om  
Kim Skov Jensen

Den Nordiske Investeringsbank henter ny dansk finansdirektør

Nordeachef Kim Skov Jensen er udnævnt som finansdirektør og del af direktionen i Den Nordiske Investeringsbank (NIB).

Ghita Nidam Møller

Fra 1. november tager Kim Skov Jensen afsked med sin karriere i Nordea til fordel for at styre den finansielle afdeling i Den Nordiske Investeringsbank. 

Det oplyser NIB i en pressemeddelelse.

Kim Skov Jensen forlader dermed sin nuværende stilling med kontrol af og rapportering på de aktiviteter Nordea Markets og Nordea Group Treasury har i de finansielle markeder med respektive kunder og for bankens egen risikostyring.

Nu ser han frem til at arbejde internationalt på tværs af hele det nordisk-baltiske område i en lignende stilling, når han triltræder som finansdirektør med ansvar for den finansielle afdeling i Den Nordiske Investeringsbank (NIB).

Han bliver samtidig medlem af direktionen og får ansvaret for bankens finansielle planlægning, rapportering og regnskab, balancestyring, treasury aktiviteter samt relationer til finansielle institutioner og investorer.

Den kommende finansielle chef kan her trække på erfaringerne fra sin karriere i Nordea. Det gælder hans nuværende stilling samt en række tidligere ledende stillinger i Nordeas Group Treasury, hvorfra han medbringer erfaring med kommerciel bankvirksomhed indenfor finansielle tjenesteydelser.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kim Skov Jensen

Vicepræsident og finansdirektør, NIB
MSc. i økonomi og virksomhedsledelse, cand.merc. i finansiering og regnskabsvæsen

0:000:00