Om  
Thomas Bagge Olesen
Claus Bjørn Billehøj

Den Sociale Kapitalfond får ny ledende partner og mister direktør

Bestyrelsesformand for Den Sociale Kapitalfond Thomas Bagge Olesen indtræder som ledende partner i fonden. Claus Bjørn Billehøj stopper som administrerende direktør.

Thomas Bagge Olesen kan nu tage endnu en kasket på hovedet. Udover at være bestyrelsesformand for Den Sociale Kapitalfond Management bliver han nu også ledende partner i fonden.

Det skriver Den Sociale Kapitalfond i en pressemeddelelse.

Thomas Bagge Olesens indtræden i partnergruppen sker som led i en revidering af partnerstrukturen. I partnergruppen får han ansvaret for udviklingen af Den Sociale Kapitalfonds pilotinvesteringer samt nye impact investeringsfonde.

"Vores forventninger til de kommende år er at kunne lancere nye sociale impact fonde og investeringsprodukter, og vi har allerede en række spændende nye initiativer i vores pipeline,” siger han i pressemeddelelsen.

I samme omgang stopper Claus Bjørn Billehøj som administrerende direktør i fonden efter knap tre år efter eget ønske. 

"I den periode har vi skabt gode resultater og nye initiativer i forhold til at få social og økonomisk succes til at gå hånd i hånd og dermed styrke sammenhængskraften i samfundet. Vi har også skabt en stærk partnergruppe og dermed lagt fundamentet til en fortsat positiv videreudvikling," siger Claus Bjørn Billehøj, der finder det naturligt at stoppe nu og dermed skabe de bedste rammer for fremtiden.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Bagge Olesen

Managing partner og bestyrelsesformand, Den Sociale Kapitalfond Management, bestyrelsesformand, OptimumIT
cand.polyt. (DTU 1995), MBA (CBS 2004)

Claus Bjørn Billehøj

Partner, Mobilize Strategy Consulting
cand.scient i kulturgeografi (Københavns Uni. 1999)

0:000:00