Om  
Annette Christensen
Lars Sandahl Sørensen

DI ansætter samlende direktør for regionalforeninger

Annette Christensen skal arbejde med udviklingen og styrkningen af Dansk Industris regionale foreninger.

Claudia Steenhard

Annette Christensen har stort kendskab til DI's 18 regioner fra sin tid som fagleder og souschef for dem. Nu vender hun tilbage til området for at indtage stillingen som underdirektør for alle 18 regionalforeninger. 

Det skriver Dansk Industri i en pressemeddelelse

"Annette har gennem mange år i DI på meget kvalificeret vis varetaget forskellige opgaver, og hun har store, men realistiske ambitioner for fremtidens regionale samarbejde. Jeg er sikker på, at Annette er den helt rigtige til opgaven," siger direktør for Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen. 

Annette Christensen kommer fra et job som branchedirektør for Træ- og Møbelindustrien under DI.

"Mit jobskifte indebærer desværre, at jeg må sige farvel til Træ- og Møbelindustrien. Det er en fantastisk spændende branche, der har rigtig gode kort på hånden til at fremme den grønne omstilling," siger Annette Christensen, der dog alligevel glæder sig til sine nye udfordringer:

"Vi skal udnytte, at vi med sammenlægningen af DI og Dansk Byggeri får en fantastisk mulighed for at sætte endnu mere turbo på indsatsen for at sikre virksomhederne de bedst mulige vilkår på regionalt og lokalt niveau. Det glæder jeg mig til at arbejde for," siger hun. 

Annette Christensen afløser dermed Hanne Schou, der har valgt at søge nye udfordringer. Hun begynder i sin nye stilling 1. september 2020. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Annette Christensen

Underdirektør, chef, Erhvervsudvikling, Dansk Industri
cand.oecon (Syddansk Uni., 1996), executive education (Harvard University, 2012)

Lars Sandahl Sørensen

Adm. direktør, Dansk Industri, næstformand, PensionDanmark

0:000:00