Om  
Hans Erik Kristoffersen
Ellen Trane Nørby

Forsyningsdirektør stopper efter sygdom i familien

Direktøren for Sønderborg Forsyning, Hans Erik Kristoffersen, stopper på grund af alvorlig sygdom i sin nærmeste familie.

Sønderborg Forsyning skal finde en ny direktør.
Sønderborg Forsyning skal finde en ny direktør.Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

Efter tre år som direktør for Sønderborg Forsyning stopper Hans Erik Kristoffersen på et trist bagtæppe. Der er kommet alvorlig sygdom i hans nærmeste familie. Det skriver Jydske Vestkysten.

Ellen Trane Nørby, der er bestyrelsesformand i Sønderborg Forsyning, udtaler, at hun har stor forståelse for direktørens beslutning. 

"Hverken Hans Erik eller Sønderborg Forsyning var på nogen måde klar til et farvel allerede efter tre gode år med ham som direktør, men alvorlig sygdom er ingen af os herre over," siger hun. 

Hans Erik Kristoffersen stopper allerede ved udgangen af juli måned og holder ferie resten af juli. Det betyder også, at Sønderborg Forsyning per dags dato har konstitueret tidligere driftschef Stinne Stokkebo som direktør.

"Sønderborg Forsyning er i gang med mange vigtige projekter, som vil få stor betydning for vores kunder og for udviklingen i Sønderborg Kommune. De projekter kræver fuld fokus, og de fortsætter uforandret med først Stinne Stokkebo som konstitueret direktør, og siden med en ny direktør for Sønderborg Forsyning, som rekrutteringen af og stillingsopslag starter i dag," siger Ellen Trane Nørby. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Hans Erik Kristoffersen

Fhv. direktør, Sønderborg Forsyning
Cand.oecon ved Aalborg Universitet

Ellen Trane Nørby

Fhv. minister & MF 2007-22 (V), byrådsmedlem, Sønderborg
cand.mag. i kunsthistorie (Københavns Uni. 2005)

0:000:00