Om  
Jakob Hald
Jørgen Elmeskov
Torben Möger Pedersen

Direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen bliver formand for DEA

Jakob Hald, direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, skal overtage posten som formand for tænketanken DEA. 

Claudia Steenhard

Jakob Hald bliver ny formand for Tænketanken DEA, og overtager dermed efter Jørgen Elmeskov, der træder tilbage efter fire år. 

Det skriver tænketanken i en pressemeddelelse. 

"DEA har de senere år markeret sig som en markant tænketank, der med kombinationen af analyse, netværk og debat, har bidraget markant til politikudviklingen i Danmark. Jeg glæder mig meget til at sætte mig i spidsen for det stærke hold, som allerede er i og omkring DEA," siger Jakob Hald. 

Jakob Hald er uddannet cand.polit og har blandt andet erfaring fra både Finans- og Skatteministeriet. Derudover har han været direktør i Tænketanken Kraka.

"Jakob Hald har bred erfaring med analyse og politikudvikling. Og jeg er overbevist om, at han bliver en stor gevinst for DEA i arbejdet med at producere viden af høj kvalitet og relevans," udtaler Torben Möger Pedersen, der står bag tænketanken. 

Jakob Hald kommer til at arbejde tæt sammen med tænktankens administrerende direktør Stina Vrang Elias. Hans kerneopgave bliver at sætte retningen for Tænketanken DEAs faglige fokus i de kommende år inden for 0-6-årsområdet, uddannelse og forskning.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Hald

Direktør, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (2016-)
cand.polit. (Københavns Uni. 1991)

Jørgen Elmeskov

Medlem, Klimarådet, næstformand, Rådet for det norske Statistisk Sentralbyrå
cand.polit. (Københavns Uni. 1981)

Torben Möger Pedersen

Adm. direktør, PensionDanmark, formand for CBS, Danmarks Eksport- og Investeringsfond , Fonden Danish Society for Education and Business samt Klimapartnerskabet for Finanssektoren
cand.polit. (Københavns Uni. 1984)