Om  
Charlotte Harder

DJ ansætter ny kommunikations- og pressechef

Charlotte Harder er ny kommunikations- og pressechef i Dansk Journalistforbund. Hun kommer fra en stilling som engagementsdirektør i Folkekirkens Nødhjælp. 

Dansk Journalistforbund får ny kommunikations- og pressechef fra 1. marts. Det skriver DJ i en pressemeddelelse

Charlotte Harder kommer direkte fra en direktørstilling i Folkekirkens Nødhjælp, hvor hun blandt andet havde ansvar for presse, kommunikation og kampagner. 

"Jeg er meget optaget af, hvordan DJ kan byde ind i forhold til fremtidens (og nutidens) arbejdsmarked, hvor rigtig mange medlemmer arbejder på en helt anden måde og med nogle andre rammer og vilkår, end de gjorde for 30 år siden. Hvad kommer en øget digitalisering til at betyde for medlemmernes arbejdsliv? Det er emner, hvor jeg gerne vil være med til at styrke DJ’s stemme," siger Charlotte Harder. 

Derudover vil Charlotte Harder bidrage til, at DJ markerer sig tydeligt i forhold til pressefrihed og ytringsfrihed. Det er områder, der bliver udfordret på nye måder i fremtiden, siger hun. 

Foruden stillingen som engagementsdirektør i Folkekirkens Nødhjælp har Charlotte Harder blandt andet været ledende redaktør på Deadline, udlandschef i DR Nyheder og redaktør på Horisont. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Charlotte Harder

Tiltrædende projektleder, Betty Nansen Teatret (1/5-24), afgående kommunikations- og pressechef, Dansk Journalistforbund
journalist (DJH 1995)

0:000:00