Om  
Knud Nielsen

Dødsfald: Fhv. formand for Auto­Branchen Danmark Knud Nielsen (72)

Tidligere formand for Danmarks Automobilforhandler Forening/AutoBranchen Danmark er gået bort i en alder af 72 år. Han afgik ved døden efter længere tids sygdom.

Sofie Hvemon

Knud Nielsen, tidligere formand for Danmarks Automobilforhandler Forening/AutoBranchen Danmark, er gået bort. Det oplyser AutoBranchen Danmark.

Knud Nielsen var ifølge Motor-magasinet først formand for Danmarks Automobilforhandler Forening. Da foreningen fusionerede med Foreningen af Auto- og Industrilakerere og blev til AutoBranchen Danmark, fortsatte Knud Nielsen som formand for AutoBranchen.

Knud Nielsen var formand for Danmarks Automobilforhandler Forening og AutoBranchen Danmark i ti år i alt.

"Knud har været branchemand i rigtigt mange år. Han var foregangsmand for fusionen, som skabte AutoBranchen Danmark, og gennem Auto IT var han med til at skabe Biltorvet. Om nogen har Knud gjort en stor indsats for vores branche," udtaler nuværende formand for AutoBranchen Danmark Hans-Jørgen Jørgensen.

Knud Nielsen var oprindeligt uddannet inden for reservedele hos Ford i Helsinge. Han var også aktiv i Opel-forhandlerforeningen og Kia-forhandlerforeningen.

AutoBranchen er en brancheorganisation, som repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder og autolakerier.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Knud Nielsen

Fhv. formand, Danmarks Automobilforhandler Forening/AutoBranchen Danmark er

0:000:00