Om  
Dorthe Gylling Crüger

Dorthe Crüger bliver ny adm. direktør på Sygehus Lillebælt

Region Syddanmark har ansat Dorthe Crüger som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Lillebælt, der omfatter sygehusene i Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia og Give.

Line Jenvall

Dorthe Crüger er fra 1. april ny administrerende direktør på Sygehus Lillebælt, hvor hun indtil nu har været lægelig direktør. Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

I sin nye stilling får Dorthe Crüger i fællesskab med den øvrige direktion det overordnede ansvar for sygehusene i Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia og Give, der under ét hører under Sygehus Lillebælt. Det er planen, at direktionen skal udvides til at bestå af tre direktører: Dorthe Crüger som administrerende direktør, sygeplejefaglig direktør Helle Adolfsen og en tredje direktør, som Region Syddanmark nu går i gang med at søge.

Sygehus Lillebælt har omkring 60.000 indlagte patienter hvert år, beskæftiger 4.300 fuldtidsmedarbejdere og har et samlet budget på 3,1 milliarder kroner.

Dorthe Crüger er uddannet cand.med. fra Aarhus Universitet med en Ph.d-grad og har senere taget en master of health management på CBS. Desuden er hun indstillet som ny formand for Kræftens Bekæmpelse.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Dorthe Gylling Crüger

Fhv. koncerndirektør, Region Hovedstaden
cand.med. (Aarhus Uni. 1992), ph.d. (Aarhus Uni.)









0:000:00