Om  
Caroline Reiler
Maria Rørbye Rønn

DR nedlægger direktørstilling

DR nedlægger stillingen som direktør for området Rådgivning, Strategi og Kommunikation. Det betyder, at nuværende direktør Caroline Reiler stopper.   

Kristian Tolbøll

DR har besluttet at nedlægge direktørstillingen for området Rådgivning, Strategi og Kommunikation, som i daglig tale forkortes RSK. Fremover vil der kun være én direktør med ansvar for administrative områder hos public service-selskabet.  

Det sker som led i den sparerunde, som DR venter af den kommende medieaftale. 

Det skriver DR

”De funktioner, der er samlet i RSK, spiller en helt central rolle i forbindelse med forberedelse af den kommende spareplan og ny virksomhedsstrategi. Derfor har jeg fundet det rigtigst at få afklaret Carolines fremtidige rolle, før vi for alvor går i gang med at udarbejde spareplanen, hvor vi kommer til at se på alle dele af DR. Både organisering, administration og indholdet,” siger DR's generaldirektør, Maria Rørbye Rønn.

Caroline Reiler er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 1997. Hun har været ansat ved DR siden 1999 og blev i 2011 direktør for Jura, Politik og Strategi. Caroline Reiler har siden august 2014 været direktør for områderne Rådgivning, Strategi og Kommunikation hos DR.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Caroline Reiler

Administrationschef, Radio4
cand.jur. (Københavns Uni. 1997)

Maria Rørbye Rønn

Generaldirektør, DR
cand.jur. (Københavns Uni. 1990)

0:000:00