Om  
Ane Buch
Jakob Brandt

Efter 11 år tiltræder ny direktør i SMVdanmark

Vicedirektør Jakob Brandt bliver arvtageren til Ane Buchs direktørpost i hovederhvervsorganisationen for små og mellemstore virksomheder i Danmark, SMVdanmark.

Ghita Nidam Møller

Den administrerende direktør for SMVdanmark Ane Buch har valgt at gå på pension og overlader fra 1. juli direktøransvaret til organisationens nuværende vicedirektør Jakob Brandt.

Det oplyser SMVdanmark i en pressemeddelelse

Ane Buch giver dermed direktørstafetten videre efter 11 år på posten og tager samtidig afsked med samlet 30 års arbejde for SMVdanmark.

"Som administrerende direktør har Ane de sidste 11 år stået for transformationen fra en organisation for håndværket til en bred erhvervsorganisation for SMV’er, og hun har sikret SMV’erne stor indflydelse på erhvervspolitiske dagsorden og skabt respekt for SMV’ernes rolle og potentialer for det danske samfund. Det er derfor en slagkraftig og synlig organisation, Ane nu giver videre,” siger SMVdanmarks formand, Niels Techen i pressemeddelelsen.

Generationsskiftet på direktørposten sker inden for egne rækker i form af vicedirektør Jakob Brandt, der kom til SMVdanmark i 2017.

Han skal nu løfte direktørarven og være de små og mellemstore virksomheders frontfigur og stemme.

Til det kan han trække på sine erfaringer fra sine tidligere stillinger som cheføkonom i Håndværksrådet, Erhvervschef i Københavns Kommune, vicedirektør i Akademikerne og senest som vicedirektør i SMVdanmark.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ane Buch

Formand for Danvak (fagligt netværk om energi og indeklima), fhv. adm. direktør for SMVdanmark
cand.mag. i samfundsfag og historie (RUC 1981)

Jakob Brandt

Adm. direktør, SMVdanmark
cand.polit. (Københavns Universitet 2003)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024