Om  
Rasmus Bebe
Alexander Reventlov Petersen
Magnus Ulveman

Ellemanns særlige rådgiver stopper

Når Jakob Ellemann-Jensen forlader Forsvarsministeriet og rykker ind i Økonomiministeriet, følger Rasmus Bebe ikke med som særlig rådgiver for Venstre-formanden.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Martin Mauricio

Det bliver kun to ud af Jakob Ellemann-Jensens tre særlige rådgivere, der følger med, når Venstre-formanden rykker ind Økonomiministeriet. 

Rasmus Bebe, der har været særlig rådgiver i Ellemanns tid som forsvarsminister, fortsætter ikke i jobbet. Det oplyser han i et opslag på Linkedin.

"Efter tre intense år med Venstre er det tid til at takke af og prøve kræfter med noget nyt. Jeg har nydt til hele. Både op- og nedture. Krisehåndtering og sejre, der skulle fejres," skriver han. 

Rasmus Bebe har været særlig rådgiver for Jakob Ellemann-Jensen siden december 2022. Han bliver erstattet af Alexander Reventlov, der indtil nu har fungeret som særlig rådgiver for Troels Lund Poulsen i Økonomiministeriet. Her fortsætter han altså nu som særlig rådgiver for Jakob Ellemann-Jensen.

Det betyder, at Jakob Ellemann-Jensen trio af særlige rådgivere nu udover Alexandet Reventlov består af Chris Borup Preuss og Magnus Ulvemann.

De blev begge hevet ind forud for Venstre-formandens tilbagevenden til dansk politik i august efter et halvt års stresssygemelding.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Bebe

Direktør for virksomhedsanliggender, Carlsberg Danmark
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2011)

Alexander Reventlov Petersen

Særlig rådgiver for økonomiminister Stephanie Lose (V)
cand.scient.pol. (Københavns Uni.)

Magnus Ulveman

Fhv. særlig rådgiver for indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V), fhv. særlig rådgiver for vicestatsminister Jakob Ellemann-Jensen (V)
journalist (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 2018)

0:000:00