Om  
Michael Gatten

Endnu et V-medlem skifter til Radikale

Medlem af Københavns Borgerrepræsentation Michael Gatten forlader Venstre i protest mod partiets knæfald for Dansk Folkeparti og melder sig i stedet for ind i Radikale Venstre. 

Nikita Selvig

Medlem af Københavns Borgerrepræsentation Michael Gatten forlader efter godt 20 år i Venstre nu partiet og melder sig i stedet for ind i Radikale Venstre. Årsagen er den politiske linje på udlændingeområdet og partiets knæfald for Dansk Folkeparti.

Det oplyser det nu tidligere Venstre-medlem til TV 2.

"Bussen har taget en kæmpe højredrejning, og nu synes jeg, det er på tide at trykke stop og stå af. Jeg er træt af at have kroniske sår på knæskallerne af at ligge på knæ for Dansk Folkeparti, og jeg glæder mig ærligt talt til at få løst op for den knude, jeg har haft i maven gennem længere tid," siger Michael Gatten til TV 2.

Han fremhæver lovforslag L87, der strammer reglerne for familiesammenføring og gør det muligt for myndighederne at beslaglægge flygtninges værdigenstande, som dråben, der fik bægret til at flyde over.

Michael Gatten er det seneste medlem i en lang række af nu tidligere Venstre-folk, som har forladt partiet. Før ham har Bo Nygaard Larsen, Kåre Traberg Smidt, Michael Jellesmark, Jens Rohde og senest Marion Pedersen således meldt sig ud af partiet. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Gatten

Direktør, KBH Commerce & Culture (KCC)
kontoruddannet (Niels Brock og Dansk Industri 2002)

0:000:00