Om  
Anne Gotlieb Hertz
Lars Møller
Tina Nør Langager

Ergoterapeutforeningen får ny direktør

Anne Hertz, der er tidligere hospitalsdirektør og vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri, er blevet ansat som ny direktør for Ergoterapeutforeningen.

Jon Michelsen

Ergoterapeutforeningen har fået ny direktør.

Valget er faldet på Anne Hertz, der fra 1. maj skal stå i spidsen for foreningen efter Lars Møller.

Det oplyser Ergoterapeutforeningen i en pressemeddelelse.

Anne Hertz har tidligere været hospitalsdirektør for Helsingør Hospital, og efterfølgende har hun været vicedirektør for Nordsjællands Hospital. En solid erfaring fra sundhedsvæsenet, der glæder foreningens formand:

”Med Anne ved roret får vi en direktør, som sætter ergoterapeuterne og deres arbejde i fokus. Hun vil være en stor ressource i arbejdet med fortsat at fremtidssikre foreningen, som det sikre valg for ergoterapeuter i Danmark og med at varetage medlemmernes interesser til gavn for både medlemmer og patienter. Jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger formand Tina Nør Langager.

Foruden Anne Hertz’ direktorale erfaring i hospitalssektoren har hun de seneste otte år fungeret som vicedirektør i Region Hovedstadens Psykiatri. Nu er tiden kommet til at søge nye udfordringer, og i den forbindelse fortæller hun, at hun i sin nye stilling vil sikre de bedste vilkår for alle ergoterapeuter:

”Medlemmer, politikere, ansatte og samarbejdspartnere vil forhåbentlig opleve mig som lyttende og dialogisk – vi skal sammen sikre de bedste vilkår for alle ergoterapeuter og deres vigtige arbejde med patienterne i Danmark, og jeg og ser frem til et bredt samarbejde,” udtaler Anne Hertz i meddelelsen.

Hun overtager posten fra Lars Møller, der efter 13 år i spidsen for foreningen har valgt at gå på pension.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Gotlieb Hertz

Direktør, Ergoterapeutforeningen
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1992), master i management development (Copenhagen Business School 2010)

Lars Møller

Fhv. direktør, Ergoterapeutforeningen
Master of Management Development (CBS 2012), statsprøvet musikpædagog (Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1980)

Tina Nør Langager

Formand, Ergoterapeutforeningen, bestyrelsesmedlem, Pensionskassen for Sundhedsfaglige, bestyrelsesmedlem, Sundhedsfagliges Ejendomsaktieselskab, PKA
master i socialentreprenørskab (Roskilde Uni. 2014), diplomuddannelse i sundhedsfremme og forebyggelse (DPU 2004), ergoterapeut (Ergoterapeutuddannelsen 1997)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024