Om  
Marc Perera Christensen

Erhverv Aarhus' direktør fratræder

Marc Perea Christensen, der har været konservativ kulturrådmand i Aarhus, er fratrædt direktørposten i Erhverv Aarhus efter gensidig aftale.

Max Læbo Wulff

Marc Perea Christensen, der som direktør har stået i spidsen for Erhverv Aarhus de sidste tre år, træder tilbage efter "gensidig aftale".

Det oplyser Erhverv Aarhus i en pressemeddelelse.

"Marc Perera Christensen har som direktør stået i spidsen for en synliggørelse af Erhverv Aarhus, en bedre infrastruktur og styrket generel erhvervspolitisk indsats,” udtaler formand for Erhverv Aarhus, Terje Vammen, i pressemeddelelsen, hvor det fremgår, at erhvervsnetværkets kommunikationschef, Jesper Theil, konstitueres som direktør, samtidig med at netværket leder efter en ny direktør.

På LinkedIn skriver den fratrådte direktør, at han de næste par måneder vil være fædreorlov, "imens jeg finder ud af, hvad mit næste job skal være" og oplyser desuden, at han ikke har yderligere kommentarer til fratrædelsen.

Marc Perera Christensen bestyrelsesposter for blandt andre kunstmuseet ARoS, Aarhus Symfoniorkester, ligesom han er bestyrelsesformand for Sangkraft Aarhus og er næstformand for Aarhus Festuges bestyrelse.

43-årige Marc Perera Christensen har desuden været byrådsmedlem og leder for Konservative Folkeparti i byen mellem 2006 og 2018, hvor han også var andenviceborgmester og kulturrådmand.

Marc Perera Christensen er uddannet markedsføringsøkonom.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marc Perera Christensen

Underdirektør, regional erhvervsudvikling, Dansk Erhverv, bestyrelsesformand, Sangkraft Aarhus
markedsføringsøkonom (Århus Købmandsskole)

0:000:00