Om  
Jan Helmer
Casper Hedegaard

Europabevægelsen ansætter ny direktør og landssekretær

Europabevægelsen har ansat Jan Helmer som direktør og landssekretær. Den afgående direktør bliver organisations- og udviklingschef hos Moderaterne.

Jan Helmer skal være ny direktør og landssekretær for Den Danske Europabevægelse.
Jan Helmer skal være ny direktør og landssekretær for Den Danske Europabevægelse.Foto: Pressefoto/Europabevægelsen
Troels Markussen

Europabevægelsen skifter ud i ledelsen.

Det skriver den tværpolitiske organisation i en pressemeddelelse. 

Jan Helmer skal være direktør og landssekretær i Europabevægelsen. Det sker efter Casper Hedegaard har meddelt, at han bliver organisations- og udviklingschef hos Moderaterne.

Den tiltrædende direktør for Europabevægelsen har en stor ledelsesmæssig erfaring, hvor han blandt andet har været direktør for Jordemoderforeningen i 11 år, samt været konsulent i HK med ansvar for det europæiske og internationale område.

”Der har aldrig været et vigtigere tidspunkt for det europæiske samarbejde, og det glæder jeg mig til at kaste mig ind i kampen for. Vi skal skabe et endnu større folkeligt engagement omkring det europæiske samarbejde og projekt,” siger Jan Helmer.

”Med sine stærke kompetencer og store erfaring med medlemsstyrede organisationer skal Jan fortsætte den rejse, vi allerede er på, hen imod at blive en endnu mere professionel organisation. Samtidig skal Europabevægelsen have en endnu større stemme i den offentlige debat om Europas fremtid. Jeg er sikker på, at Jan er den rette til at løse denne store og vigtige opgave,” siger Europabevægelsens landsformand, Jens-Kristian Lütken.

Helmer har hidtil siddet som medlem af Europabevægelsens forretningsudvalg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jan Helmer

Direktør og landssekretær, Europabevægelsen
Cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 1993), MsSc (Bath Uni. 1993)

Casper Hedegaard

Organisations- og udviklingschef, Moderaterne
cand.merc (CBS)

0:000:00