Om  
Marcus Duch
Emil Drevsfeldt Nielsen

Europæisk Ungdom har fået ny formand

Marcus Duch er blevet valgt som ny landsformand for Europæisk Ungdom. Han overtager formandsposten fra Emil Drevsfeldt Nielsen.

Katrine Falk Lønstrup

Europæisk Ungdom har fået ny formand.

Marcus Duch er på weekendens landsmøde i Europæisk Ungdom blevet valgt som ny landsformand for organisationen. Han afløser dermed Emil Drevsfeldt Nielsen, der har stået i spidsen for Europæiske Ungdom i det seneste halvandet år.

Det skriver Europæisk Ungdom i en pressemeddelelse.

Som formand for Europæisk Ungdom vil Marcus Duch især fokusere på, at de unge får en stemme og bliver hørt i debatten om Europa:

"De unge tabte valget i Storbritannien, da der blev stemt om at trække sig ud af unionen. Det gør, at det er sindssygt vigtigt, at vi får engageret en masse unge i debatten og kampen om Europa," siger han i pressemeddelelsen.

Marcus Duch læser til daglig på Aarhus Universitet, hvor han er i gang med en bachelor i statskundskab. Han har det seneste år været formand for Europæisk Ungdom i Aarhus og har derudover i en kort periode været international sekretær for Europæisk Ungdom Danmark.

Ud over valget af Marcus Duch bød landsmødet i Europæisk Ungdom også på valg af repræsentanter til resten af bestyrelsen. Her blev Nadia Deis genvalgt som organisatorisk næstformand, mens Niels Frederiksen blev valgt til politisk næstformand, Jesper Dogukan Gür blev valgt til international sekretær, og Christian Wilche blev valgt til landskasserer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marcus Duch

Direktionsassistent, Dansk Maritime
cand. scient. pol. (Aarhus Universitet)

Emil Drevsfeldt Nielsen

Erhvervspolitisk chef, Dansk Metal
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2019)

0:000:00