Om  
Benny Balsgaard

Faaborg-Midtfyn fyrer kommunaldirektøren

Som led i en større strukturændring i kommunens topledelse har byrådet i Faaborg-Midtfyn Kommune valgt at sige farvel til kommunaldirektør Benny Balsgaard.

Minna Møbjerg Stevnhoved

En enig kommunalbestyrelse i Faaborg-Midtfyn står bag arbejdet med en ny organisationsstruktur i kommunen.

Det førte i går eftermiddags til en afskedigelse af kommunaldirektør Benny Balsgaard, der har siddet som kommunens øverste embedsmand siden 2006. 

Borgmester Christian Thygesen (V) udtalte i den forbindelse, at nye krav om mere gennemsigtig ansvarsfordeling, korte beslutningsprocesser, handlekraft og en udstrakt evne til at arbejde på tværs af alle traditionelle barrierer har nødvendiggjort afskedigelsen:

”I den forbindelse fratræder kommunaldirektør Benny Balsgaard. Han har været kommunen en god mand, men da vi er i gang med at skabe en ny struktur, er der enighed om, at tiden er kommet til, at kommunaldirektør Benny Balsgaard søger nye udfordringer,” siger Christian Thygesen.

Det skriver TV2 Fyn.

Balsgaard er med øjeblikkelig virkning fritaget for tjeneste. Indtil en ny kommunaldirektør er fundet, er vicekommunaldirektør Bettina Høst Poulsen konstitueret i stillingen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Benny Balsgaard

Kommunekonsulent, DGI
eMBA (Handelshøjskolen i Aarhus 2010)









0:000:00