Om  
Morten Skov Christiansen

FH har valgt ny formand

Morten Skov er ny formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation. Han har varetaget rollen som midlertidig formand siden Lizette Risgaard trak sig tilbage.

Morten Skov Christiansen er uddannet elektronikmekaniker. Han begyndte sin karriere i fagbevægelsen i 2007 som konsulent i Dansk Metal.
Morten Skov Christiansen er uddannet elektronikmekaniker. Han begyndte sin karriere i fagbevægelsen i 2007 som konsulent i Dansk Metal.Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Bolette Høj

Morten Skov Christiansen er nu officielt blevet valgt som den nye formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Dette blev besluttet under en ekstraordinær kongres afholdt i K.B. Hallen 7. september.

Det skriver Ritzau.

Morten Skov Christiansens midlertidige formandskab, der startede tilbage i foråret, var en følge af Lizette Risgaards tilbagetræden i kølvandet på beskyldninger om upassende adfærd.

Dette skridt blev taget som følge af internt pres fra flere medlemsforbund, der gradvist trak deres støtte tilbage, i takt med at anklagerne om upassende berøringer under Lizette Risgaards tid som formand kom frem.

Morten Skov Christiansen har derfor haft en afgørende rolle med at opretholde stabilitet og retning i fagbevægelsen i en udfordrende periode.

Morten Skov Christiansen siger i sin takketale tak for tilliden igennem en svær tid i fagbevægelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Skov Christiansen

Formand, FH
elektronik mekaniker (Frederiksberg Teknisk Skole 2003)

0:000:00