Om  
Jens Kloppenborg-Skrumsager
Britt Bager

Tidligere V-rådgiver overtager Britt Bagers kreds

Siden Britt Bager forlod Venstre i marts, har kredsen på Djursland stået uden folketingskandidat. Det er nu besluttet, at Jens Kloppenborg-Skrumsager overtager pladsen som folketingskandidat i Djurs-kredsen. Han har tidligere været både særlig rådgiver og pressechef hos partiet.

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

Venstre på Djursland har nu fundet deres nye folketingskandidat, efter at Britt Bager forlod posten i marts måned. Det bliver Jens Kloppenborg-Skrumsager, der tidligere har arbejdet som særlig rådgiver og pressechef for partiet.

Det skriver kredsen på Djursland i en pressemeddelelse.

Jens Kloppenborg-Skrumsager er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har i flere år arbejdet hos Danmarks Radio som journalist, redaktør og programmedarbejder.

Derudover har den nye folketingskandidat tidligere erfaring med Venstre. Han har siddet i byrådet i Aarhus Kommune for Venstre tilbage i 1993, og indtil sidste valg var han særlig rådgiver og pressechef i den daværende regering.

"Vores frihedsrettigheder har ikke i hele mit liv været under større pres end nu. Vi har en magtfuldkommen regering, der ikke lytter til hverken opposition eller folket. Jeg ser frem til at være med til at sikre, at det borgerlige-liberale Danmark igen kan samles om en fælles dagsorden til gavn for Danmark og Djursland," udtaler Jens Kloppenborg-Skrumsager i pressemeddelelsen.

Venstres medlemmer af Djurs-kredsen vil blive indkaldt til et opstillingsmøde, hvor Jens Kloppenborg-Skrumsager bliver indstillet som kredsens folketingskandidat.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Kloppenborg-Skrumsager

Viceborgmester (V), Rudersdal Kommune
journalist (DJH 2002)

Britt Bager

Seniorrådgiver, Kraka Advisory, fhv. MF (K), fhv. politisk ordfører 2018-19 (V), fhv. statsrevisor 2018-21
master i journalistik (SDU 2011), cand.jur. (Aarhus Uni. 2012), cand.soc. (CBS 2013)

0:000:00