Om  
Tejs Binderup

Fødevareministeriet får nyt strategisk sekretariat

Fødevareministeriet har nedsat et nyt strategisk sekretariat, der skal styrke politikudviklingen på området.  Kontorchef for den nye enhed bliver 31-årige Tejs Binderup, der kommer fra en stilling som ministersekretær i Fødevareministeriet.

Anne Justesen

Fødevareministeriet vil styrke sin politikudvikling og har derfor oprettet et nyt strategisk sekretariat, der skal hjælpe med at identificere, udvikle og forfølge politiske fokusområder.

“Ministeren arbejder meget bevidst med temaer, og vi har prøvet at finde ud af, hvordan vi kan arbejde med det for at sikre den tilstrækkelige opfølgning. Det er ikke sådan, at vi flytter sagerne væk fra kontorerne, men vi sikrer, at der er ressourcer til at forfølge de her temaer og initiativer,” siger departementschef i Fødevareministeiret, Ib Byrge Sørensen. 

Sekretariatet kommer til at bestå af en kontorchef og fire fuldmægtige. Ny kontorchef bliver Tejs Binderup, der kommer fra en stilling som ministersekretær i departementet. Han har været ansat som ministersekretær siden februar 2012 og var før det ansat i departementet som fuldmægtig i det erhvervs- og landbrugspolitiske kontor i cirka to år. Han er uddannet cand.scient.pol., Aarhus Universitet i 2009.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tejs Binderup

Fødevaredirektør, Fødevarestyrelsen
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2009)

0:000:00