Fødselsdag: Irene Simonsen fylder 60 år

Irene Simonsen, forfatter, fhv. MF (V) fylder 60 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning et kort fødselsdagsinterview her.

Irene Simonsen
Irene Simonsen

 

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?

Jeg har mit eget lille konsulentfirma. Her arbejder jeg med flere opgaver: arbejder med håndholdt indsats og får ledige på kontanthjælp tilbage til arbejdsmarkedet. Det er meget spændende og er i den grad livgivende arbejde. Jeg får 80 procent af dem, jeg får, henvist i arbejde. Og det er ledige, der har været på kontanthjælp i mellem fire og seksten år. Så for en gangs skyld kan jeg tillade mig at sige, jeg er "samfundsnyttig".

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

Det samme som i 2018: at få flere i arbejde. Og lave den rigtige håndholdte indsats. Samt opstarte et kursus/efteruddannelsesforløb for sagsbehandlere og beskæftigelsesrådgivere i en mere sammenhængende indsats for ledige, der skal i arbejde. Herudover har jeg foredrag om sorg med udgangspunkt i den bog, jeg udgav.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

Reception på Håndværkerforeningen i Horsens lørdag 29. december kl. 15.

 

CV

Navn: Irene Simonsen
Alder og fødested: 60 år, Hvorslev Sogn, Favrskov
Titel: forfatter, fhv. MF (V)
Uddannelse: HH i regnskab og organisation (Horsens Handelsskole 1986), master i NLP-ledelse og formidling (Silkeborg NLP-institut 1998)

Læs mere
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Irene Simonsen

Forfatter, fhv. MF (V)
master i NLP-ledelse og formidling (Silkeborg NLP-institut 1998), HH i regnskab og organisation (Horsens Handelsskole 1986)

0:000:00