Fødselsdag: Jonathan Nielsen fylder 40 år

Jonathan Nielsen, særlig rådgiver for økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA), fylder 40 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning her et kort fødselsdagsinterview.

Jonathan Nielsen
Jonathan Nielsen

 

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?

Sundhedsreformen og opgøret med parallelsamfund er enkeltopgaver, der fylder meget lige nu. Det samme gør dog hverdagsopgaver som politikkoordinering med medlemmer af Folketinget og håndteringen af ministeriets egne ressortspørgsmål.

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

Det er faktisk lidt svært at forudsige, men det bliver et spændende år. En særlig rådgivers lod er jo at blive afskediget, når der udskrives valg, så det afhænger af både valgresultat, regeringsforhandlinger, og hvad der ellers måtte byde sig af muligheder og udfordringer.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

I første omgang er hele familien inviteret til en god middag, og når vejret er skiftet, og det er varmt nok til havefest, vil vennekredsen blive inviteret på spansk grisefest i privaten.
CV

Navn: Jonathan Nielsen
Alder og fødested: 40 år,
Titel: særlig rådgiver, økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille (LA)
Uddannelse: cand.jur. (Københavns Universitet)

Læs mere
Forrige artikel Fødselsdag: Andreas Kamm fylder 70 år Næste artikel Fødselsdag: Lars Bach Jensen fylder 50 år
Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

INTERVIEW: Det blev den 26-årige Holbæk-borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), der løb med årets dialogpris på Folkemødet. Altinget tog en snak med den nykårede prisvinder.