Fødselsdag: Peter Kjær Jensen fylder 50 år

Peter Kjær Jensen, administrerende direktør i PostNord Danmark og formand for Enigma (Post, Tele og Kommunikations Museum) fylder 50 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning her et kort fødselsdagsinterview.

Peter Kjær Jensen
Peter Kjær Jensen

Hvad er du allermest optaget af lige nu på dit arbejde?
1) At sørge for, at alle i Danmark får leveret deres julepakker og julebreve inden juleaften, så julefreden kan sænke sig over Danmark, og vi kan bruge nogle dejlige dage med familie og venner.

2) At få en aftale om befordringspligten på plads inden 1. december 2020, som hænger sammen for alle parter og ikke mindst for danskerne.

3) At holde gejsten oppe hos de mange tusinde medarbejdere, der har været på overtid i en måned nu, og som kæmper en kamp for at holde serviceniveauet højt.

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?
At gøre transformationen af Postnord Danmark færdig, så vi får bragt balance i de økonomiske resultater (vi er meget tæt på nu), og dermed også begynde at investere i fremtiden. Samtidig skal vi have drejet kursen væk fra ensidig fokus på nedskæringer over mod at levere Danmarks bedste kundeoplevelse, både med hensyn til bekvemmelighed og service.

Udover det skal vi have lavet en aftale om en længerevarende befordringspligt, så vi kan være den nuværende turbulens foruden i fremtiden.

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?
Jeg holder fødselsdag om morgenen sammen med venner og familie, inklusive min bror, som også har fødselsdag juleaften (og som er fire år yngre). Juleaften er hos os, men med hele familien fra Jylland.

CV

Navn: Peter Kjær Jensen
Alder og fødested: 50 år, Randers
Titel: adm. direktør, PostNord Danmark, formand for Enigma (Post, Tele og Kommunikations Museum)
Uddannelse: Executive MBA (London Business School 2010 og Columbia Uni., New York 2011), Shippinguddannet (APM 1989)

Læs mere
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Kjær Jensen

Fhv. koncern-vicedirektør, PostNord Group og adm. direktør, PostNord Danmark
Executive MBA (London Business School 2010 og Columbia Uni., New York 2011), shippinguddannet (APM 1989)









0:000:00