Fødselsdag: Pia Gjellerup fylder 60 år

Pia Gjellerup, leder, Center for Offentlig Innovation, fhv. minister, fhv. gruppeformand (S), fylder 60 år i dag. Altinget bringer i dagens anledning her et kort fødselsdagsinterview.

Pia Gjellerup
Pia Gjellerup

 

Hvad er du allermest optaget af på dit arbejde lige nu?

Innovation i den offentlige sektor er i en modningsproces. Der er meget, der lykkes, men der er et stort potentiale i at vove at brede arbejdet ud, så spændende løsninger med stor effekt for kvalitet og økonomi bliver spredt. COI afholder National Innovationsdag 5. september i Horsens for netop at sætte dette i fokus, blandt andet drevet af 37 indstillinger til innovationsprisen med fire nominerede i spidsen.

 

Hvad bliver din vigtigste arbejdsmæssige udfordring det kommende år?

Vi skal overalt i det offentlige kunne gribe medarbejderes, lederes og beslutningstageres forslag til nye og effektive løsninger og gøre dem til en del af driften. Det kræver også et samspil med borgerne og kompetencer til at samarbejde med virksomhederne for især at få udløst de potentialer, der ligger i nye teknologier. Det er meget lettere at sige end at gøre – for alle parter.

 

Hvordan skal du fejre din fødselsdag?

Venner, bekendte og samarbejdspartnere er velkomne til åbent hus hos Center for Offentlig Innovation (COI) i Vestergade 18 B på dagen 22. august fra klokken 14.




CV

Navn: Pia Gjellerup
Alder og fødested: 60 år, Frederiksberg
Titel: leder, Center for Offentlig Innovation, fhv. minister (S), fhv. gruppeformand (S)
Uddannelse: cand.jur. (Københavns Universitet, 1985)

Læs mere
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pia Gjellerup

Bestyrelsesformand, By & Havn, direktør, Center for Offentlig-Privat Innovation, formand, Fondet for Dansk – Norsk Samarbejde
cand.jur. (Københavns Uni. 1985), advokat (1990)

0:000:00