Om  
Anders Fogh Rasmussen

Fogh taber kvart million på investeringer

Fhv. statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen (V) kom ud af 2019 med en kvart million kroner i underskud i sit investeringsselskab og må undvære udbytte denne gang.

Redaktionen

Foghs investeringsselskab "Rasmussen Equity Partners ApS", der er hjemmehørende på hans privatadresse i Nærum ved København, kom ud af 2019 med et underskud efter negativ skat på 249.780 kr. - for 2018 opnåedes et overskud efter selskabsskat på 873.814 kr. 

Den tidligere Venstre-formand gør opmærksom på, at et "forventet underskud" for 2019 er opstået, inden COVID-19 krisen satte ind i begyndelsen af 2020.

Fogh fremhæver i sit regnskab, at selve værdien selskabets ejerandele i andre selskaber ikke er faldet markant i løbet af 2019.

Selskabet - der ikke må forveksles med Anders Fogh Rasmussens konsulentselskab Rasmussen Global Consulting ApS med syv ansatte - har "til formål at eje andel i investerings- og driftsselskaber, der ansporer innovation og økonomisk vækst og hjælper med at bygge stærkere bånd mellem verdens demokratier".

Trods underskuddet for 2019 er selskabets egenkapital fortsat positiv med 1,1 mio. kr. Anders Fogh Rasmussen tager ikke udbytte til sig selv mod 450.000 kr. efter 2018.

Regnskabet, hvor egentlig revision er fravalgt i henhold til gældende regler, er indleveret til myndighederne i dag og er uden revisorforhold fra Deloitte.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Fogh Rasmussen

Formand og stifter, Rasmussen Global og Alliance of Democracies Foundation, seniorrådgiver, Citigroup, fhv. generalsekretær, Nato, fhv. statsminister (V), partiformand & MF
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1978)

0:000:00