Folkemøde-podcast #3: Dagens anbefalinger og et sæt energiforhandlinger fuld af knaster

PODCAST: Energiforhandlingerne i Folketinget trækker ud, men hvorfor gør de det? Og hvorfor er det overhovedet, at de energiforhandlinger er blevet så vigtige? Det sætter vi fokus på i dagens folkemødepodcast, hvor vi også har fundet de mest interessante begivenheder frem.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Er der gået storpolitik i energiforhandlingerne?

Det er et af de spørgsmål, Altingets redaktør for energi og klima, Kasper Kaasgaard, svarer på, når han forklarer, hvad der er op og ned i de forhandlinger, der bliver ved med at trække ud.

Derudover vil Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, holdes os ajour på de politiske nyheder, og Altingets redaktionschef, Cecilie Gormsen, sørger for at guide os til de bedste begivenheder på folkemødet.

Din vært er Henrik Axel Buchter, og du kan få den nyeste udgave af vores udsendelse direkte i din podcast-app hver dag, hvis du følger Altinget: special.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Forrige artikel Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump Næste artikel Folkemøde-podcast #4: De sidste anbefalinger og et Folkemøde i valgkampens tegn Folkemøde-podcast #4: De sidste anbefalinger og et Folkemøde i valgkampens tegn
Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

Regeringen lander bred aftale om milliarderstatning til minkavlere

ERSTATNING: Et bredt flertal i Folketinget er enige om en aftale, som sikrer knap 19 milliarder i erstatning til danske minkavlere og følgeerhverv. Over de næste ti år skal avlerne kompenseres for aflivningen af alle mink i kampen mod coronasmitte.