Folketinget får ny presseansvarlig

NAVNE: Claus Brask skal fremover være Folketingets presseansvarlige.

Folketingets nye presseansvarlige er Claus Brask.

Det skriver Folketinget i en pressemeddelelse.

Han overtager posten fra Finn Tørngren Sørensen, der tidligere på året meddelte, at han stopper i stillingen for nu at være konsulent og rådgiver for Tivolis ledelse.

Som Folketingets presseansvarlige bliver Claus Brask pressens indgang til Folketingets administration. Han skal desuden fungere som presseansvarlig for Folketingets formand, Pia Kjærsgaard.

Claus Brask blev uddannet cand.mag. i dansk og engelsk fra Københavns Universitet i 1984. Siden har han taget en master i professionel kommunikation på RUC. 

De seneste år har han arbejdet med intern kommunikation i ledelsessekretariatet i Folketingets administration. Før det har han været ansvarlig for kommunikation og presse i blandt andet Københavns Kommune, FTF-A og ATP.

Forrige artikel Rohde melder sig frivilligt: Står nederst på stemmesedlen Rohde melder sig frivilligt: Står nederst på stemmesedlen Næste artikel Kammeradvokaten forsvarer ministerium i sag om udligning: Der er ikke begået nogen fejl Kammeradvokaten forsvarer ministerium i sag om udligning: Der er ikke begået nogen fejl