Om  
Jan Villadsen
Anders Dybdal

Formand og initiativtager til Cevea giver formandsposten videre

Anders Dybdal har valgt at træde af som formand for tænketanken Cevea. Jan Villadsen, gruppeformand i Transportgruppen i 3F, overtager formandsposten.

Ghita Nidam Møller

Tænketanken Cevea står overfor et internt formandsskifte og en afsked med en af tænketankens initiativtagere.

Formanden Anders Dybdal stopper som formand og overdrager posten til bestyrelsesmedlem i Cevea og gruppeformand i Transportgruppen i 3F Jan Villadsen.

Det oplyser Cevea i en pressemeddelelse.

I forbindelse med formandsskiftet får Cevea også en ny næstformand i form af Christina Krzyrosiak Hansen, der er medlem af bestyrelsen og borgmester for Socialdemokratiet i Holbæk.

Omrokeringen i formandsskabet betyder, at Anders Dybdal forlader tænketanken, som han selv er initiativtager til og har været en del af siden stiftelsen i 2008.

"Det har været en svær beslutning, som har været længe undervejs. Jeg føler, at Cevea lidt er mit barn. Samtidig har jeg det sådan, at Cevea nu er klar til at stå på egne ben," udtaler Anders Dybdal i pressemeddelelsen.

Han tager dermed afsked med sit formandsskab gennem to et halvt år og et konsekvent fremmøde med deltagelse i samtlige bestyrelsesmøder siden stiftelsen.

Formandsskabet bliver dog indenfor Ceveas inderkreds. Den nye formand Jan Villadsen har løbende samarbejdet med Anders Dybdal i bestyrelsen og vil føre de takter videre, men med øget fokus på det økonomiske fundament.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jan Villadsen

Gruppeformand, Transportgruppen, 3F
(martec søfartsskole)

Anders Dybdal

Adm. direktør, Operate
cand.soc. (Copenhagen Business School 2010), ba.com. (Roskilde Uni. 2008)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024