Fyringer fortsætter i Verdensnaturfonden

FARVEL: Den kendte journalist Jan Kjærgaard er opsagt som pressemand i WWF Verdensnaturfonden. Det kommer kort efter exit fra flere markante skikkelser i organisationen.

Jan Kjærgaard er opsagt i WWF Verdensnaturfonden.

Det bekræfter han over for Altinget.

Det kommer i kølvandet på, at flere markante ansatte er stoppet i organisationen. Først kom det frem, at klima- og miljøchef John Nordbo er opsagt, og at WWF vil køre sin klima-indsats på ”en ny måde”.

Efterfølgende meddelte programleder for skov og natur, Bo Normander, at han selv har opsagt sin stilling.

Jan Kjærgaard, der er presse-, kommunikations- og kampagnerådgiver i WWF, fortæller lakonisk, at han er blevet opsagt på grund af en kommende kursændring hos WWF.

”Jeg har fået den begrundelse, at det er en konsekvens af den nye strategi,” siger Jan Kjærgaard, der ikke ønsker at give yderligere kommentarer.

58-årige Jan Kjærgaard har mange år på bagen som journalist, og han har været i WWF Verdensnaturfonden siden august 2014. Inden da havde han 24 år som journalist på Ekstra Bladet.

Her blev han især kendt for sin kontroversielle rolle i Helle Thorning-Schmidts skattesag, hvor han fik hård kritik for et for tæt samarbejde med Peter Arnfeldt, der var særlig rådgiver for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen.

Forrige artikel Derfor mangler Catalonien venner i Bruxelles Derfor mangler Catalonien venner i Bruxelles Næste artikel Professor kritiserer elkabel til England: Tvivlsom investering Professor kritiserer elkabel til England: Tvivlsom investering
Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

FOLKEMAGT: Det er nu et år siden, at europæerne rystede den politiske pose og sendte et nyt hold repræsentanter til Europa-Parlamentet. Men Brexit, corona og institutionelt fnidder har afholdt Parlamentet fra rigtig at finde sine ben.