Om  
Lars Goldschmidt

Goldschmidt ikke længere DI-talsmand

Direktør Lars Goldschmidt er fra dags dato ikke længere offentlig talsperson for DI. Ændringen sker som følge af, at han har meldt sig som kandidat til at blive Socialdemokraternes folketingskandidat i Bornholms Storkreds.
Christian Juhl Mølgaard
"Jeg mener grundlæggende, at det vil være særdeles sundt for den politiske proces, hvis flere virksomhedsledere og danskere med indsigt i erhvervslivets vilkår valgte at stille op til lokale, nationale og europæiske valg. Så når Lars Goldschmidt ønsker at stille op som folketingskandidat, skal han selvsagt have mulighed for det," siger adm. direktør Karsten Dybvad, DI, i en pressemeddelelse og fortsætter: "Men der må aldrig kunne opstå tvivl i offentligheden eller hos vores medlemmer om, at en DI-ansat taler som repræsentant for erhvervslivet og ikke som kandidat for et politisk parti. Derfor træder Lars Goldschmidt nu ud af rollen som talsperson for DI." Lars Goldschmidt fortsætter som direktør i DI, men vil fra nu af arbejde med interne opgaver i organisationen. Det sker efter gensidig aftale. "Nu stiller jeg mig til rådighed som kandidat, og med det følger selvfølgelig behovet for at kunne fortælle vælgerne om de politiske visioner for Bornholm og resten af landet, som jeg vil gå til valg på," siger Lars Goldschmidt og fortsætter: "I den sammenhæng er det vigtigt for både DI og for mig personligt at kunne gøre helt klart, at jeg taler på mine egne vegne. Derfor er jeg glad for, at jeg på denne måde kan værne om min egen og DI's troværdighed."
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Goldschmidt

Næstformand, Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier - Bestyrelserne, Næstformand Dansk Fjernvarmeforening, Formand for Horsens Fjernvarme
cand.polyt. (DTU 1981), ph.d. (DTU 1985), ph.d. (CBS 1993)

0:000:00