Peter Goll 2009
Peter Goll vender nu tilbage til Geelmuyden.Kiese.

Goll stopper som rådgiver for Bødskov

13. november 2012 kl. 11:03
AFSKED: Justitsminister Morten Bødskovs (S) særlige rådgiver, Peter Goll, fratræder sin stilling. Justitsministeriet opslår derfor nu stillingen som særlig rådgiver.
| Flere
Justitsministerens særlige rådgiver, Peter Goll, har siden sin ansættelse i ministeriet 31. oktober 2011 haft orlov fra sit job som partner i kommunikationsvirksomheden Geelmuyden.Kiese.

Orloven udløber med udgangen af november måned i år, og Peter Goll fratræder derfor fra i dag, tirsdag, sin stilling. Han tiltræder i morgen, onsdag, en ny stilling hos Geelmuyden.Kiese med titel af nordisk kundedirektør. 

Ministeriet slår den ledige stilling op efter de gældende regler, så en ny særlig rådgiver kan tiltræde stillingen pr. 1. december 2012.

Der bliver ikke ansat nogen midlertidig rådgiver i stillingen indtil da, fremgår det af ministeriets hjemmeside.

Justitsministerens anden særlige rådgiver, Jakob Thune, fortsætter i sin stilling.

Dokumentaion Peter Golls Facebook-opdatering:

Så har jeg i dag sidste arbejdsdag i Justitsministeriet. Min orlov er udløbet, og nu er det tilbage til det private konsulentliv i Geelmuyden.Kiese. Nu med nyt pan-nordisk ansvar - og ansvar for en oprustning på tværs af de nordiske grænser som ny nordisk kundedirektør.

Jeg har simpelthen været så glad for at være i Justitsministeriet. Hvor er jeg imponeret over de resultater, som min minister har skabt i det år, jeg har været der. Mange forudsagde, at værdipolitikken helt ville splitte S-, RV- og SF-regeringen. 

Men flot internt samarbejde fra de tre partier og gode brede aftaler på alle vigtige områder på rets- og udlændingepolitikken har betydet, at regeringen står brølstærkt på det område nu.

Tusind tak for en meget lærerig og fantastisk oplevelse til mine to super inspirerende, søde og dygtige chefer i form af minister Bødskov og dep.chef Axelsson.

Tusind tak til afdelingschefer, kontorchefer og andre embedskolleger - som er begavede og med en faglig integritet på et imponerende og inspirerende niveau.

Tak til et fantastisk offensivt, energifyldt og humoristisk kommunikationsteam i ministeriet.

Tak til ministersekretariatet for altid at hjælpe og støtte og gøre alle os andre bedre. Og tak til et hjælpsomt, sødt og kollegialt hus i det hele taget.

Tak til regeringspartiernes ordførere og til andre partiers ditto for super samarbejde.

Tak til hele regeringsholdet - og ikke mindst til de særlige rådgivere for inspirerende diskussioner, gode venskaber og effektivt samarbejde.

Tak til et samlet dansk journalistkorps for modspil og professionelt samarbejde.
Og ikke mindst tak til min fantastiske særlig-rådgiver-kollega og ven Jakob Thune.

Jeg kommer til at savne jer alle!
 
Altinget | Justits

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK