Om  
Claus Høegh-Guldberg

Grace henter public affairs-director fra Forsvarsministeriet

Konsulentvirksomheden Grace ansætter ny public affairs-director samt otte nye konsulenter. Særligt forsvarsområdet skal styrkes, oplyser virksomheden.

Mathilde Brieghel

Der er vokseværk hos konsulentvirksomheden Grace Public Affairs, der har ansat en ny public affairs-director sammen med otte nye konsulenter.

Det oplyser Grace Public Affairs i en pressemeddelelse.

Der er tale om Claus Høegh-Guldberg, der kommer fra en stilling som seniorrådgiver i Forsvarsministeriet, hvor han har været siden 2016. Nu skal han være den tiende public affairs-director hos Grace Public Affairs.

"Hjertet brænder fortsat for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik, men nu får jeg også mulighed for at være nysgerrig på andre politikområder," fortæller Claus Høegh-Guldberg om jobskiftet i et LinkedIn-opslag.

Samtidig oplyser virksomheden, at den opruster på konsulentfronten, særligt inden for det forsvarspolitiske område. I denne forbindelse er fem nye konsulenter og tre nye juniorkonsulenter blevet ansat. Blandt de tiltrædende konsulenter er Iza Havelund Krøyer, der kommer fra en stilling som direktør på Altinget Monitor.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claus Høegh-Guldberg

Public affairs-rådgiver, Grace Public Affairs
cand.jur. (Københavns Uni. 1996)









0:000:00