Gratis filmvisning: Se 'Kandidaterne' og mød Michael Kristiansen

ALTINGETS BIOGRAF: Den var hjemme! Eller var den? Torsdag viser Altinget filmen 'Kandidaterne' om det ikoniske 1998-valg, og efterfølgende interviewer vi Michael Kristiansen om dokumentaren.

Torsdag aften inviterer Altinget til gratis visning af filmen 'Kandidaterne' – en dokumentarfilm fra 1998 om den dramatiske valgkamp mellem Uffe Ellemann-Jensen og Poul Nyrup Rasmussen.
 
Som en flue på væggen følger instruktørerne bag filmen de to kandidater både på scenen og i kulissen: helt ind i magtens centrum. De to toppolitikeres duel om magten skildres gennem ekstreme og afgørende øjeblikke i en kort og hektisk valgkamp.

Hvilke overvejelser gør man sig som instruktør, når man får lov at komme med derind, hvor offentligheden og medierne normalt er forment adgang? Hvordan var det anderledes at føre valgkamp dengang sammenlignet med i dag? Og ville det overhovedet være muligt at få den samme adgang til Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen?

Efter filmen inviterer Altinget til en samtale med den ene af de to instruktører bag dokumentarfilmen Michael Kristiansen, der er stifter af Kristiansen + Partners og tidligere spindoktor for Anders Fogh Rasmussen.

Arrangementet foregår i Altingets gård i Ny Kongensgade, og det begynder klokken 18.30. Det er gratis og åbent for alle, og der kan købes drikkevarer i baren.
 
Hvad: Visning af dokumentarfilmen 'Kandidaterne' og efterfølgende samtale med Michael Kristiansen
Hvor: Ny Kongensgade 10, 1472 København K
Hvornår: Torsdag 16. maj klokken 18.30
Hvordan: Mød op – det er gratis at deltage. Læs mere her.

Forrige artikel Valgoverblik: Samuelsen gør oprør mod Løkkes Valgoverblik: Samuelsen gør oprør mod Løkkes "svigt", og Paludan chikanerede ung mand i årevis Næste artikel Hvad ved du egentlig om Europa-Parlamentet? Tag Spektrums (ret svære) quiz, og find ud af det Hvad ved du egentlig om Europa-Parlamentet? Tag Spektrums (ret svære) quiz, og find ud af det