Om  
Jens Hald Madsen

Grøn tænketank udnævner Jens Hald til direktør

Jens Hald er valgt til at stå i spidsen for World Watch Institutes europæiske hovedsæde og indtræder samtidig i bestyrelsen. Han har en karriere som folketingsmedlem og borgmester bag sig. 

Sara Ridder

Den grønne tænketank World Watch Institute har udpeget Jens Hald som ny direktør. Det oplyser tænketanken i en pressemeddelelse. 

Jens Hald var medlem af Folketinget fra 1994 til 2007 og var blandt andet medlem af Det Udenrigspolitiske Nævn og næstformand for Forsvarsudvalget i perioden samt Venstres udenrigsordfører fra 2006 til 2007.

Fra 2002 til 2006 var han borgmester i Lejre Kommune og har tidligere været civil styrelseschef i Hjemmeværnet. 

Som ny administrerende direktør for World Watch Institutes europæiske hovedsæde, der har til huse i København, indtræder han samtidig i tænketankens globale bestyrelse i Washington D.C.

”Jeg er meget optaget af den cirkulære økonomi, at bruge vores råstoffer bedre og anvende vores affald som en ressource. Det er godt for miljøet og for vores kommende generationer. Samtidig er det også en rigtig god forretning, som blandt andet Google, Ikea, H&M, Renault og Philips arbejder med. Derfor er jeg utrolig glad for denne nye udfordring og chancen for at gøre brug af mine erfaringer, kompetencer og forene det med mine interesser,” siger Jens Hald i pressemeddelelsen.

Jens Hald har, siden han indstillede den politiske karriere, fungeret som særlig rådgiver på Syddansk Universitets Institut for Teknologi og Innovation, hvor han arbejder med forskere inden for miljøtekniske anlæg. Dette vil han fortsætte med ved siden af sin nye stilling. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Hald Madsen

Direktør, Dekra og Hald Consulting, fhv. adm. direktør, World Watch Institute, fhv. borgmester (V), Lejre Kommune, fhv. MF
master i Europastudier (Københavns Uni. 2005), markeds- og civiløkonom (Niels Brock 1994)

0:000:00