Om  
Helle Skov Wacher

Gyldendal får ny pressechef fra Politikens Forlag

Helle Skov Wacher bliver pressechef for Gyldendal. Hun kommer fra en stilling som seniorkonsulent hos JP/Politikens Forlag.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Mathias Bach

Overskriften på det næste kapitel i Helle Skov Wachers karriere er 'Gyldendal'.

Det store forlag har nemlig ansat Helle Skov Wacher som pressechef. Det oplyser Gyldendal i en pressemeddelelse.

Helle Skov Wacher kommer fra en stilling som senior kommunikationskonsulent hos JP/Politikens Forlag, og hun kender derfor forlagsbranchen indgående. I alt har hun været ansat hos Politiken i 16 år.

"Jeg er decideret begejstret over, at vi får Helle ombord. Hun har en virkelig stærk historik med at arbejde med de største titler og forfatterskaber, og den erfaring og viden kommer vores forfattere til at nyde godt af i hendes nye rolle som pressechef," udtaler Gyldendals medie- og kommunikationschef, Niels Overgaard.

Den nye pressechef er uddannet i engelsk og økonomi fra Københavns Universitet. Hun har siden suppleret med kurser i kommunikation og ledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun fortæller i pressemeddelelsen, at hun glæder sig til at være med til at lancere Gyldendals udgivelser.

"Læsning har altid fyldt meget i mit liv, og det er derfor et privilegie at være med til at skabe begejstring for bøger og styrke den allerede store læselyst blandt danskerne," udtaler Helle Skov Wacher. 

Stillingen som pressechef hos Gyldendal har været ledig siden Tamara Zlebacic von Pein 1. juni forlod den for i stedet at blive kommunikationschef hos Forlaget Alpha, der er ejet af Bonnier Books.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Helle Skov Wacher

Pressechef, Gyldendal

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024