Helge Adam Møller brækker hånd i cykelstyrt

STYRT: Valgkamp er højsæson for politikere med brækkede arme og ben, for det er der stemmer i, skriver den konservative pressetjeneste og oplyser, at Helge Adam Møller styrtede på cykel.
Rasmus Nielsen
 "Hér har Konservatives Helge Adam Møller ikke tænkt sig at holde sig tilbage - mandatet i det midt- og vestjyske skal vindes med næsten alle midler," fortsætter pressetjenesten og oplyser:

Det var nu alligevel ikke derfor, men på grund af et uheld, at Helge Adam til formiddag styrtede på sin 18-gears racercykel og brækkede venstre håndled to steder:

"Jeg havde været ude og cykle 50 kilometer for at få lidt frisk luft til hjernen - det har man brug for i denne tid - da jeg styrtede 100 meter fra mit hjem i Næstved. Jeg kom rundt om et hjørne, hvor en bil holdt lidt anderledes end normalt, jeg blokerede forhjulsbremsen, røg ud over styret - heldigvis havde jeg hjelm på - og fik nogle store hudafskrabninger og et brækket håndled," fortæller Helge Adam Møller, mens han sidder med en arm i gips til albuen.

Den konservative forsvarsordfører tager sig nu "en længere puster" - helt til kl. 16.15 i morgen, mandag, hvor det er Flagdag for de danske soldater, og hvor Helge Adam skal være hovedtaler på torvet i Aalborg:

"Og så fortsætter jeg valgkampen for fuld damp - og med en hånd i gips kan det ikke gå galt," siger den vingeskudte ørn fra Herning, der også er næstformand i Folketinget, i hvert fald frem til valget.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Helge Adam Møller

Regionsrådsmedlem (K), Region Sjælland, major, fhv. MF og statsrevisor
premierløjtnant (Gardehusarregimentet 1967)