Henrik Dahls kritiske partikammerat melder sig ud af LA

EXIT: I juni efterspurgte Steen Holm Iversen, LA-spidskandidaten i Sydjyllands Storkreds, sanktioner mod Henrik Dahl. Han har nu selv meldt sig ud af partiet.

I Varde Byråd mister Liberal Alliance en stemme. Steen Holm Iversen, der er bedst kendt for sin kritik af Henrik Dahl oven på seneste folketingsvalg, har meldt sig ud af partiet.

Det skriver den forhenværende spidskandidat i Sydjyllands Storkreds på sin facebookside.

"Landspolitisk har jeg i en periode haft sværere og sværere ved at føle mig repræsenteret mellem partiets bærende profiler," skriver Iversen blandt andet og fortsætter:

"Det er med vemod jeg forlader et parti, som jeg har investeret tusindvis af arbejdstimer, integritet, troværdighed og penge i."

 

 

 

 
Forlangte sanktioner mod Dahl 
Det var efter Henrik Dahls skarpe kritik af daværende partileder Anders Samuelsens ledelsesstil, at Steen Holm Iversen, der delte storkreds med Dahl, forlangte sanktioner.

"Hvis man lader det her gå upåagtet hen. Hvis der ikke kommer nogen form for sanktion og man bliver ved med at have Henrik Dahl siddende i inderkredsen, så vil det i mine øjne tegne det her projekt og parti, som Alex Vanopslagh nu forsøger at skabe," sagde Iversen dengang til DR.

Efter folketingsvalget, hvor Henrik Dahl i modsætning til Iversen opnåede valg, har Dahl stået ved sin kritik, men undskyldt for måden, den blev leveret på. Heller ikke den nye partiformand, Alex Vanopslagh, har fundet det relevant at gøre mere ved sagen. 

Nu tager Steen Holm Iversen konsekvensen og vil i Varde Byråd i stedet virke som løsgænger.

"Jeg er bestemt ikke blevet mindre liberal hen over sommeren, og jeg vil stadig arbejde hårdt for et liberalt Varde og for gennemførelse af det program, som jeg blev valgt på."

 

Forrige artikel Søren Pape får ny særlig rådgiver Søren Pape får ny særlig rådgiver Næste artikel Astrid Krag ansætter særlig rådgiver Astrid Krag ansætter særlig rådgiver