Om  
Katia Østergaard

Horestas direktør stopper efter 11 år på posten

Katia Østergaard Neumann stopper som administrerende direktør for brancheorganisation Horesta efter 11 år som øverste chef. "Jeg har brug for at hellige mig min familie," siger hun.

Efter 11 år stopper Katia Østergaard Neumann som administrerende direktør for brancheorganisation Horesta.
Efter 11 år stopper Katia Østergaard Neumann som administrerende direktør for brancheorganisation Horesta.Foto: PensionDanmark
Simon Engell Kjøller

Katia Østergaard Neumann stopper som administrerende direktør for Horesta.

Det skriver brancheorganisation i en pressemeddelelse.

"Det har ikke været nogen let beslutning. Jeg forlader et absolut topjob i en fantastisk branche. Men nu har jeg brug for at hellige mig min familie i en periode," siger hun i pressemeddelelsen.

Horesta varetager interesser for hotel-, restaurant- og turisterhvervet, består af en brancheforening og en arbejdsgiverforening og har omkring 1.800 medlemsvirksomheder.

Katia Østergaard Neumann har tidligere været en del af direktionen i Dansk Erhverv, hvor hun var ansat i otte år, indtil hun i 2010 blev administrerende direktør for Horesta.

"Jeg er rigtig ked af, at Katia har meddelt mig, at hun stopper. Det sagt, har jeg forståelse og respekt for hendes beslutning. Katia er en stærk repræsentant for det danske turist- og oplevelseserhverv og som sådan har hun vedholdende kæmpet branchens sag," siger Jens Zimmer Christensen, formand i Horeste.

Foruden direktørstillingen er Katia Østergaard Neumann bestyrelsesmedlem hos PensionDanmark og medlem af Realdanias repræsentantskab.

Katia Østergaard Neumann stopper med udgangen af april.

Fra 1. maj vil juridisk direktør Pia Voss være konstitueret som direktør.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Katia Østergaard

Fhv. adm. direktør, Horesta
cand.jur. (Københavns Uni. 1996), advokat (1999)

0:000:00