Om  
Eva Rindom

IDA's ligestillingspris går til Eva Rindom

Atkins Danmarks administrerende direktør, Eva Rindom, er en inspirationskilde for kvinder i ingeniørfaget. Det understreger Ingeniørforeningen ved at tildele hende Agnes og Betzy-prisen.

Line Jenvall

Ingeniørforeningen uddeler hver år Agnes og Betzy-prisen til en person, der er med til at fremme ligestilling og synliggørelse af kvinder inden for ingeniørfaget.

Årets modtager er Eva Rindom, der til dagligt er administrerende direktør i Atkins Danmark A/S og dermed leder 400 medarbejdere med speciale i rådgivning om baner, veje, broer og anlæg. Det skriver IDA i en pressemeddelelse.

Hun er uddannet civilingeniør med ph.d. fra DTU og har tidligere arbejdet mange år hos DSB, inden hun kom til Atkins. På topposten her troner hun som branchens eneste kvindelige administrerende direktør.

Det er en af årsagerne til, at hun er udset til prisen og de 25.000 kroner, der følger med i et rejselegat.

"Eva Rindoms historie fra ingeniør til administrerende direktør er en inspirationskilde for andre kvinder i ingeniørverdenen og et bevis på, at det ikke handler om køn, men om kundskaber og evnen til at bruge dem i forskellige roller", lød indstillingen af Eva Rindom, der er den ottende modtager af Agnes og Betzy-prisen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Eva Rindom

Adm. direktør, SYSTRA Danmark, næstformand Geo, bestyrelsesmedlem Mannaz, Bestyrelsesmedlem SR&V, næstformand Foreningen af Rådgivende Ingeniører
ph.d. i matematisk modellering (DTU 1995), cand.polyt. i elektronik (DTU 1992)

0:000:00