Om  
Morten Frich

Information henter graverchef fra Berlingske

Journalist og graverchef Morten Frich skifter de vante gange på Berlingske ud med en ny tilværelse hos Information, hvor han er blevet ansat som indlandsreporter. 

Camilla Kamstrup

Morten Frich har de sidste 15 år arbejdet for Berlingske, hvor han blandt andet har været chef for gravergruppen og vundet en række priser for sin graverjounalistik.

I 2008 vandt han Cavling prisen for Berlingskes "Forbrydelsen".

"Vi er kede af, at Morten skal til Information. Han er en fantastisk journalist og et skønt menneske, så vi kommer både socialt og fagligt til at savne ham, men har forståelse for, at han føler behov for at prøve noget andet efter 15 år på Berlingske," siger chefredaktør på Berlingske Jens Grund ifølge Media Watch.

Ansættelsen af den prisvindende graverjournalist frembringer glæde hos indlandsredaktør på Information Anton Geist:

"Morten er en kæmpe kapacitet inden for graverjournalistik. Vi har god tradition for graverjournalistik på Information, som vi også har vundet priser for de senere år. Morten kan styrke det yderligere," siger Anton Geist ifølge Media Watch.

Den undersøgende journalist har udover Cavling-prisen også modtaget Den Berlingske Fonds Journalistpris 2011 og FUJ-prisen 2012. Han er desuden forfatter til bogen "Kronvidnet - Hells Angels indefra".

Berlingske har endnu ikke fundet en afløser for den afgående graverchef.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Frich

Digital redaktionschef, Kristeligt Dagblad
journalist (DJH 1999)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024