Om  
Jens Hald Madsen

Jens Hald stopper i dansk politik

Tidligere folketingsmedlem og tidligere borgmester i Lejre Kommune Jens Hald (V) indstiller sin politiske karriere.

Nikita Selvig

47-årige Jens Hald (V) stopper sin politiske karriere for i stedet at hellige sig en erhvervskarriere. Det oplyser Jens Hald i en pressemeddelelse.

Jens Hald sad i folketinget for Venstre fra 1994 til 2007 og var blandt andet medlem af Det Udenrigspolitiske Nævn og næstformand for Forsvarsudvalget i perioden samt Venstres udenrigsordfører fra 2006 til 2007. Fra 2002 til 2006 var han tillige borgmester i Lejre Kommune.

Jens Hald fungerer som særlig rådgiver på Syddansk Universitet i Institut for Teknologi og Innovation, hvor han arbejder med forskere inden for miljøtekniske anlæg. Han glæder sig til fremover at kunne tilegne sin rådgivningsvirksomhed endnu mere opmærksomhed:

"Der er mange måder, man kan gøre en forskel på i samfundet, og nu føler jeg, tiden er inde til at dedikere mig fuldt ud til de erhvervsprojekter, som jeg har på bedding," siger Jens Hald i pressemeddelelsen.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Hald Madsen

Direktør, Dekra og Hald Consulting, fhv. adm. direktør, World Watch Institute, fhv. borgmester (V), Lejre Kommune, fhv. MF
master i Europastudier (Københavns Uni. 2005), markeds- og civiløkonom (Niels Brock 1994)

0:000:00