Joachim B. Olsen melder sig ud af LA: Får nyt job på Ekstra Bladet

NAVNE: Ekstra Bladet har ansat Joachim B. Olsen som politisk kommentator. Han forlader samtidigt Liberal Alliance. 

Den tidligere elitesportsudøver Joachim B. Olsen forlader Liberal Alliance efter næsten et årti.

Det sker i forbindelse med, at han har fået ny titel som politisk kommentator på Ekstra Bladet, skriver Ekstra Bladet

Senest har Joachim B. Olsen været ansat for Liberal Alliance på Christiansborg, efter han ikke blev genvalgt til Folketinget i 2019. Nu forlader han altså partiet fuldstændigt. 

"Jeg er slet ikke i tvivl om, at han bliver en kæmpe gevinst. Han er ikke bange for at sige noget sandt, selvom det træder nogen over tæerne. Hans bullshit-detektor er veludviklet og han skærer igennem. Jeg er faktisk også selv lidt bange for ham," lyder det fra chefredaktør Poul Madsen. 

"Skarpe og saglige analyser"
Joachim B. Olsen er også selv begejstret for at begynde på Ekstra Bladet og lover, at hans politiske baggrund ikke skal få for meget indflydelse på hans analyser. 

"Jeg vil bestræbe mig på at levere analyser, som er skarpe og saglige. Hvorfor gør politikerne, som de gør? Er der en god forklaring? Eller er der tale om spin og udenomssnak? Og nej...de blå partier vil ikke blive skånet," siger den ny kommentator. 

Joachim B. Olsen er tidligere førende dansk kuglestøder. I sin tid i Liberal Alliance har han blandt andet været erhvervsordfører og arbejdsmarkedsordfører.

Han overtager posten som politisk kommentator umiddelbart efter, at Henrik Qvortrop fratrådte samme stilling i begyndelsen af august. 

Forrige artikel Pressemøde: SF fremlæger deres hovedkrav til finansloven Pressemøde: SF fremlæger deres hovedkrav til finansloven Næste artikel Radikale lader døren Radikale lader døren "stå på klem" for Arne